Om Ull og sånn

Ull og sånn  er et enkeltpersonforetak, opprettet i 2003. Firmaet drives av meg, Wenche Magerøy. Jeg er utdannet lærer med tilleggsutdanning i forming, og er også aktiv innen husflids- og quiltemiljøet i Alta.

Ull og sånn har i tillegg til nettbutikken en Facebookside som brukes til å vise frem produkter innen toving, strikking, quilting og farging av garn.

Farging begynte jeg med i 2001, da gikk jeg på kurs og lærte å farge ull. Jeg har drevet mye med toving og særlig nunofilting, og da farget jeg all ull og silke selv. Jeg fant fort ut at fargeteknikken kunne overføres til garn, og da ble jeg ble helt hekta.

Fargingen foregår hjemme på mitt kjøkken, og jeg elsker å leke meg frem til nye farger. Det finnes ikke så mange av hver farge hos meg, slik at da blir hver hespe litt eksklusiv. Det meste av garnet kjøper jeg fra England, men jeg kjøper også litt garn fra Rauma Ullvarefabrikk.

Nettbutikken er delt inn i 2 hovedkategorier: Garn og Strikkevesker.

I kategorien Strikkevesker vil det være forskjellige vesker som er velegnet til å oppbevare strikketøyet i, noen er vatterte andre ikke.

Kategorien Garn vil være delt inn i forskjellige garnkategorier: Ull, Silke, Merino og Sokkegarn.

Ull: her vil du finne Norsk ull, Tykk ull, Tynn høylandsull og Høylandsull DK. Ullgarn i masse flotte farger og tykkelser. Fint å bruke til det meste, untatt sokker.

Silke: her vil du finne garn som inneholder silke, bl.a. Silkemohair som er flott å kombinere med Tynn merino eller Glade føtter.

Merino: her finner du Tynn merino og Merino DK, som ikke er superwashbehandlet. I tillegg  er Crazy Merino, som er ett flott superwasbehandlet DK garn.

Sokkegarn: Jeg elsker å strikke sokker og farger derfor masse sokkegarn. Det er forskjellige tykkelser og med/uten glitter. Garnet kan selvfølgelig også brukes til masse annet enn sokker, det er nydelig til sjal.

Kjøpsvilkår
Jeg følger forbrukerrådet sine regler for kjøp og salg av varer på nett, men har et lite unntak. Er du ikke fornøyd med garnet du har kjøpt, så ta kontakt med meg på forhånd før du sender tilbake. Ved retur er det  du som må betale returporto, og garnet må være i samme tilstand som da du mottok det fra meg. Jeg oppbevarer heller ikke epostkontoene slik at de kan falle i feil hender, og sender heller ikke ut uønsket epost.

Kontakt
Epost: wenche@ullogsann.no
Mobil: +47916 86 073
Adresse: Rødsvingelveien 12, 9516 Alta

Ull og sånn org nr 985 287 562